Skip to main content

Gyermekeknek INGYENES*

Gyermekeknek INGYENES*

fizetett felnőtt jeggyel

 

Az ajánlat 2023. december 31-ig érvényes.

Az Ingyenes gyermekbelépő ajánlat a shenyangi, shanghai-i és beijingi LEGOLAND Felfedező Központokban való beváltásáért kövesse az alábbi lépéseket: A vásárlás igazolásához a jegy érvényesítéséhez mutassa be a LEGO termékismertetőben található eredeti Ingyenes gyermekbelépő kupont a létesítménybe való belépéskor. Minden egyes Ingyenes gyermekbelépő jegy vásárlásonként egy darab akciós kupon érvényesíthető (egy darab gyermekjegy egy darab teljes árú felnőtt jeggyel) Az akciós ajánlat kizárólag a LEGOLAND Felfedező Központokban érvényes, amennyiben elérhetők helyben válható jegyek Helyfoglaláshoz és a shenyangi, shanghai-i és beijingi LEGOLAND Felfedező Központok létesítményeibe való belépés biztosítására, kövesse az alábbi lépéseket: Töltse le a WeChat/微信 alkalmazást a kínai App Store-ból Nyissa meg a WeChat alkalmazást, majd írja be a ‘默林玩咖’ (Mò Lín Wán Kā) kifejezést a keresődobozba Válassza ki a ‘默林玩咖’ (Mò Lín Wán Kā) mini programot a listából Kattintson a ‘我的预约’ (Foglalásaim) lehetőségre a látnivalók kiválasztásához Válassza ki a megtekinteni kívánt látnivalót és foglalja le a helyét

Az ajánlat egy darab ingyenes egynapos gyermekjegyre érvényes a LEGOLAND Parkokba vagy a LEGOLAND Discovery Centre felfedező központokba váltott egy darab teljes árú felnőtt jegy vásárlása esetén.

Használja a LEGO dobozban található terméktájékoztatón található egyedi akciós kódot a billundi, kaliforniai, németországi, floridai, japán, malajziai, new yorki és windsori LEGOLAND Parkokban, illetve az USA-beli (Arizona, Atlanta, Bay Area, Boston, Chicago, Columbus, Dallas/Fort Worth, Kansas City, Michigan, New Jersey, Philadelphia, San Antonio, Westchester), a kanadai (Toronto), az európai (Birmingham, Manchester, Berlin, Oberhausen, Scheveningen), a japán (Osaka, Tokió) és ausztrál (Melbourne) LEGOLAND Felfedező Központokban.

Az Ingyenes gyermekbelépő ajánlat a LEGOLAND Dubai-ban, illetve az isztambuli, shenyangi, shanghai-i és beijingi LEGOLAND Felfedező Központokban való beváltásáért kövesse az alábbi utasításokat. Ne használja a terméktájékoztatóban található egyedi kódot.  A LEGOLAND látnivalók megtekintésekor a jegy megváltásához be kell mutatnia a vásárlást igazoló eredeti terméktájékoztatót.  A LEGOLAND fenntartja a jogot, hogy megtagadja a belépést, amennyiben a látogató nem mutatja be a termékismertetőben található promóciós utalványt a látogatás időpontjában.

A LEGOLAND California és a LEGOLAND Malajzia ajánlata a SEA LIFE® Aquarium vagy a LEGOLAND Water Park belépőjegyekre/kombinált jegyekre érvényes. A LEGOLAND Florida akciós ajánlata Water Park kombinált jegyre érvényes, kivéve, amennyiben a Water Park zárva tart, ebben az esetben a kizárólag a LEGOLAND Parkba szóló jegy érvényességének napján. A LEGOLAND Water Park egy szezonális látnivaló.

A LEGOLAND New York 2021-ben nyílik meg, kapuit és szezonális látnivaló. A németországi LEGOLAND Billund és a LEGOLAND Windsor szezonális látnivaló.  Kérjük, tekintse meg az összes LEGOLAND látnivaló nyitvatartását egyszerre a LEGOLAND.com weboldalon. Zárvatartás előfordulhat. Egy darab felnőtt jegy vásárláskor kizárólag egy darab kísérő gyermekjegy érvényesítő promóciós kódonként. Az engedmény csak online érvényesíthető és nem alkalmazható a LEGOLAND jegypénztárában, telefonon, elővételben vásárolt engedményes jegyekre, illetve nem vonható össze más akciókkal és promóciós ajánlatokkal. A termékismertetőben található promóciós kupont fénymásolva, faxon, digitális másolat vagy mobiltelefonnal készített fénykép formájában nem fogadjuk el. Bizonyos esetekben korlátozások lehetnek érvényben. Továbbértékesítése tilos! A végső ajánlat értelmezésének joga a LEGOLAND-ot illeti. Az ajánlat 2023. december 31-ig érvényes.

Az Ingyenes gyermekbelépő ajánlat a shenyangi, shanghai-i és beijingi LEGOLAND Felfedező Központokban való beváltásáért kövesse az alábbi lépéseket:

 1. A vásárlás igazolásához a jegy érvényesítéséhez mutassa be a LEGO termékismertetőben található eredeti Ingyenes gyermekbelépő kupont a létesítménybe való belépéskor.
 2. Minden egyes Ingyenes gyermekbelépő jegy vásárlásonként egy darab akciós kupon érvényesíthető (egy darab gyermekjegy egy darab teljes árú felnőtt jeggyel)
 3. Az akciós ajánlat kizárólag a LEGOLAND Felfedező Központokban érvényes, amennyiben elérhetők helyben válható jegyek


Helyfoglaláshoz és a shenyangi, shanghai-i és beijingi LEGOLAND Felfedező Központok létesítményeibe való belépés biztosítására, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Töltse le a WeChat/微信 alkalmazást a kínai App Store-ból
 2. Nyissa meg a WeChat alkalmazást, majd írja be a ‘默林玩咖’ (Mò Lín Wán Kā) kifejezést a keresődobozba
 3. Válassza ki a ‘默林玩咖’ (Mò Lín Wán Kā) mini programot a listából
 4. Kattintson a ‘我的预约’ (Foglalásaim) lehetőségre a látnivalók kiválasztásához
 5. Válassza ki a megtekinteni kívánt látnivalót és foglalja le a helyét


Az Ingyenes gyermekbelépő akciós ajánlat a LEGOLAND Dubaiban való beváltásához, kövesse az alábbi lépéseket:

 1. Kövesse a LEGOLAND Dubai linket a weboldalon, ahol megtalálja az akciós kódot
 2. Adja meg a pénztárban a promóciós kódot az Ingyenes gyermekbelépő jegy megvásárláshoz
 3. A vásárlás igazolásához be kell mutatni a LEGO termékismertetőben található eredeti Ingyenes gyermekbelépő kupont a létesítménybe való belépéskor a jegy érvényesítéséhez.
 4. Minden egyes Ingyenes gyermekbelépő jegy vásárlásonként egy darab akciós kupon érvényesíthető (egy darab gyermekjegy egy darab teljes árú felnőtt jeggyel)


Az Ingyenes gyermekbelépő promóciós ajánlat az isztambuli LEGOLAND Felfedező Központban való beváltásához a belépéshez hozza magával az Ingyenes gyermekbelépő jegyet a látogatás napján, vagy kövesse az alábbi lépéseket a jegyek elővételben való online megvásárlásához:

 1. Kövesse az isztambuli LEGOLAND Felfedező Központ linkjét ezen a weboldalon
 2. Felnőtt jegy vásárlásának befejezése
 3. Az ingyenes gyermekjegyhez mutassa be a LEGO termékismertetőben található eredeti Ingyenes gyermekbelépő kupont a létesítménybe való belépéskor.
 4. Minden egyes Ingyenes gyermekbelépő jegy vásárlásonként egy darab akciós kupon érvényesíthető (egy darab ingyenes gyermekjegy egy darab teljes árú felnőtt jeggyel)


A LEGOLAND Japán és az oszakai, illetve tokiói LEGOLAND Felfedező Központok promóciós ajánlatai a következők:

Vásároljon egy (1) darab felnőtt jegyet és egy (1) darab engedményes gyermek jegyet egy (1) felnőtt jegy áráért. A promóciós ajánlat a LEGOLAND Japánban, illetve az oszakai és tokiói LEGOLAND Felfedező Központokban érvényes. Vásároljon 1 felnőtt + 1 engedményes gyermek jegyet a LEGOLAND Japánba vagy az oszakai, illetve tokiói LEGOLAND Felfedező Központokba 1 felnőtt jegy áráért.

Health