Skip to main content

Kinderen Gaan Gratis*

Kinderen Gaan Gratis*

met betaald ticket voor volwassenen

 

De aanbieding is geldig tot 31 December 2023.

Deze aanbieding geeft recht op één gratis dagticket voor de LEGOLAND parken en/of de LEGOLAND Discovery Centres, bij aankoop van een ticket voor één volbetalende volwassene.

De unieke kortingscode van de LEGO voucher is te gebruiken  voor de LEGOLAND parken in Billund, Californië, Duitsland, Florida, Japan, Maleisië, New York, Windsor en LEGOLAND Discovery Centres in de Verenigde Staten (Arizona, Atlanta, Bay Area, Boston, Chicago, Columbus, Dallas/Forth Worth Kansas City, Michigan, New Jersey, Philadelphia, San Antonio, Westchester), Canada (Toronto), Europa (Birmingham, Manchester, Berlin, Oberhausen, Scheveningen), Japan (Osaka, Tokyo) en Australië (Melbourne).

Om de aanbieding te verzilveren voor LEGOLAND Dubai en LEGOLAND Discovery Centre Istanbul Shenyang, Shanghai en Beijing, volgt u onderstaande instructies:
Maak tijdens het boekingsproces geen gebruik van de unieke code. De originele voucher is nodig als boekingsbewijs, in combinatie met de tickets. Deze neemt u mee tijdens het bezoek aan de gekozen LEGOLAND attractie. LEGOLAND behoudt het recht om toegang te weigeren als de originele voucher in combinatie met de tickets niet wordt overhandigd tijdens het bezoek.

Aanbieding in LEGOLAND Californië en LEGOLAND Maleisië geldig in combinatie met een hopper of combi ticket, met de keuze uit SEA LIFE of LEGOLAND waterpark.
-
De LEGOLAND Florida aanbieding is geldig bij het waterpark met combi tickets, tenzij het waterpark dicht is. In dit geval is het ticket alleen geldig voor LEGOLAND park. LEGOLAND waterpark is een seizoensattractie.
-
LEGOLAND New York opent in 2021 en is een seizoensattractie.  LEGOLAND Billund, Duitsland en Windsor zijn ook seizoensattracties. Kijkt u voor de openingsdagen en tijden voor alle LEGO-attracties op LEGOLAND.com. Er kunnen dagen zijn waarop de parken dicht zijn. Slechts één gratis kind per kortingscode, bij aankoop van een volwassene ticket. Aanbieding is alleen online geldig en kan niet worden gebruikt bij de kassa van het park, via de telefonische reserveringslijn of in combinatie met andere acties.
-
Fotokopieën, digitale kopieën of foto’s op de mobiele telefoon worden niet geaccepteerd. Er kunnen beperkingen gelden. Doorverkoop verboden. Het recht van de uiteindelijke aanbieding ligt bij LEGOLAND. De aanbieding is geldig tot 31 December 2023.

Om de aanbieding te verzilveren voor LEGOLAND Discovery Centres in Shenyang, Shanghai en Beijing volgt u de volgende stappen:

  1. Het originele “kind gratis” LEGO product voucher moet worden getoond bij de ingang van de attractie als aankoopbewijs en om de tickets te valideren.
  2. Slechts één “kind gratis” voucher per aankoop (één kind gratis bij één volbetalende volwassene).
  3. Aanbieding alleen geldig bij de kassa van LEGOLAND Discovery centres en bij beschikbaarheid.


Om uw bezoek te garanderen en een plek te reserveren voor LEGOLAND Discovery Centres in Shenyang, Shanghai en Beijing volgt u de volgende stappen:

  1. Dowload WeChat /  微信  uit de Chinese app store.
  2. Open WeChat en toets ‘默林玩咖’ (Mò Lín Wán Kā) in de zoek balk
  3. Selecteer ‘默林玩咖’ (Mò Lín Wán Kā)  Miniprogramma van de zoeklijst
  4. Click ‘我的预约’  (mijn reservering) om attractie te selecteren
  5. Selecteer uw attractie en reserveer uw plek


Om de aanbieding te verzilveren voor LEGOLAND Dubai volgt u onderstaande instructies:

1: Vul de LEGOLAND Dubai Link op de website, waar na u een kortingscode ontvangt

2:Vul de kortingscode in bij het afrekenen van de ”kids gratis’’ aanbieding

3: De originele voucher is nodig als aankoopbewijs bij de tickets bij bezoek aan de LEGOLAND attractie

4: Slechts één “kind gratis” voucher per aankoop (één kind gratis bij één volbetalende volwassene)

Om de “kind gratis” voucher te gebruiken bij LEGOLAND Discovery Centre Istanbul dient u de voucher mee te nemen naar de attractie op de dag van bezoek, of u kunt de volgende stappen volgen om de tickets online te kopen:

1 Volg de link naar LEGOLAND Discovery Centre Istanbul

2 Koop uw volwassene kaartje

3 Om uw gratis kinderkaart te ontvangen, dient u de ”kind gratis” voucher van het LEGO product naar de attractie mee te nemen als aankoopbewijs

4 Slechts één “kind gratis” voucher per aankoop (één kind gratis bij één volbetalende volwassene)

LEGOLAND JAPAN en LEGOLAND Discovery Centre Osaka en Tokio voorwaarden:

Ontvang één volwassene en kind ticket voor de prijs van één volbetalende volwassene. Aanbieding alleen geldig bij LEGOLAND JAPAN en LEGOLAND Discovery Centre Osaka en Tokio.

Health