Skip to main content

Børn Går Gratis*

Børn Går Gratis*

med Betalt Voksenbillet

 

Tilbuddet udløber den 31. December 2023

Tilbuddet gælder for en gratis 1-dags børnebillet ved køb af en 1-dags voksenbillet til fuld pris til LEGOLAND parker eller LEGOLAND Discovery Centre.

Brug den unikke rabatkode på indlægssedlen fra LEGO æsken til LEGOLAND parkerne i Billund, Californien, Tyskland, Florida, Japan, Malaysia, New York, Windsor eller til LEGOLAND Discovery Centrene i USA (Arizona, Atlanta, Bay Area, Boston, Chicago, Columbus, Dallas/Fort Worth, Kansas City, Michigan, New Jersey, Philadelphia, San Antonio, Westchester), Canada (Toronto), Europa (Birmingham, Manchester, Berlin, Oberhausen, Scheveningen), Japan (Osaka, Tokyo), Hong Kong, og Australien (Melbourne).

Ved indløsning af tilbuddet til en gratis børnebillet ved LEGOLAND Dubai og LEGOLAND Discovery Center Istanbul, Shenyang, Shanghai og Beijing bør nedenstående instruktioner følges. Brug ikke den unikke kode på indlægssedlen.  Den originale indlægsseddel skal kunne afleveres ved køb af billetter ved et besøg i en af disse LEGOLAND attraktioner.  LEGOLAND forbeholder sig retten til at nægte adgang, hvis indlægsseddel og billet ikke kan forevises af gæsten ved besøget.

Tilbud fra LEGOLAND Californien og LEGOLAND Malaysia gældende for en Hopper-/Combo-billet med valg mellem SEA LIFE® Aquarium eller LEGOLAND Water Park. Tilbud fra LEGOLAND Florida gældende for en Water Park Combo-billet, medmindre Water Park er lukket. I så fald er tilbuddet gældende for en LEGOLAND Park Only-billet. LEGOLAND Water Park er en sæsonåben attraktion. LEGOLAND New York åbner i 2021 og er en sæsonåben attraktion. LEGOLAND Billund, Deutschland og Windsor er sæsonåbne attraktioner.  Se åbningsdage og -tider for alle LEGOLAND attraktioner online på LEGOLAND.com. Blackout-datoer kan være gældende. Kun én gratis børnebillet pr. rabatkode ved køb af en fuldt betalt voksenbillet. Tilbuddet kan kun bruges online og kan ikke anvendes på billetter, der er købt i et LEGOLAND billetkontor, pr. telefon, på forhånd købte rabatbilletter eller billetter kombineret med andre rabatter eller tilbud. Fotokopier, faxer, digitale kopier eller mobiltelefonbilleder af indlægssedlen accepteres ikke. Ikke til videresalg. LEGOLAND forbeholder sig retten til endelig tilbudsfortolkning. Tilbuddet udløber den 31. december 2023.

Ved indløsning af tilbuddet til en gratis børnebillet ved LEGOLAND Discovery Centres i Shenyang, Shanghai, og Beijing, gør følgende:

 1. Forevis den originale børnebillet indlægsseddel fra LEGO æskerne ved indgangen til attraktionen som bevis for køb, og validering af billet.
 2. En kupon er gyldig for et barn (En børnebillet pr. fuldt betalende voksenbillet)
 3. Tilbuddet gælder kun ved billethuse ved LEGOLAND Discovery Centers når walk up billetter er tilgængelig.


Følg nedenstående trin for at reservere en plads og garantere indgang til attraktionen ved LEGOLAND Discovery Centers i Shenyang, Shanghai og Beijing.

 1. Download WeChat / 微 信 fra den kinesiske App Store
 2. Åbn WeChat, og indtast '默林 玩 咖' (Mò Lín Wán Kā) i søgefeltet
 3. Vælg '默林 玩 咖' (Mò Lín Wán Kā) mini-program fra søgelisten
 4. Klik på ‘我 的 预约’ (Min reservation) for at vælge attraktionsside
 5. Vælg din attraktion og reserver din plads.


For at indløse børnebillet tilbuddet i LEGOLAND Dubai, gør følgende:

 1. Vælg LEGOLAND Dubai link på denne side, og du vil modtage en tilbudskode
 2. Indsæt tilbudskoden ved checkout for at fuldføre dit gratis børnebillet køb.
 3. Den originale børnebillet indlægsseddel fra LEGO æskerne skal forevises ved indgangen til attraktionen som bevis for køb af original billet.
 4. En kupon er gyldig for et barn (En børnebillet pr. fuldt betalende voksenbillet).


Gør følgende ved indløsning af tilbuddet på en gratis børnebillet til LEGOLAND Discovery Center Istanbul. Medbring den fysiske kupon til attraktionen, for at benyttet børnebillet tilbuddet til et endagsbesøg. Ved indløsning af børnebillettilbud online, gør følgende:

 1. Vælg LEGOLAND Discovery Center Istanbul link på denne side
 2. Fuldfør køb af voksenbillet
 3. For at modtage den gratis børnebillet skal den originale børnebillet indlægsseddel fra LEGO æskerne forevises ved indgangen til attraktionen, som bevis for købet
 4. En kupon er gyldig for et barn (En børnebillet pr. fuldt betalende voksenbillet).


LEGOLAND Japan og LEGOLAND Discovery Centers Osaka og Tokyo tilbyder følgende betingelser:

Modtag en voksenbillet og en børnebillet ved køb af en fuldt betalende voksenbillet. Tilbuddet er kun gyldigt i LEGOLAND Japan eller LEGOLAND Discovery Centers i Osaka eller Tokyo.

Health